Na 1 week elke dag sporten

Vandaag is het precies één week geleden dat ik een challange voor me zelf heb gemaakt. Één hele week elke dag 1 uur lang sporten. Per dag heb ik een klein stukje voor en na het sporten getypt. Ook was ik van plan als bewijs elke dag een foto te maken. Eerste 2 dagen heb ik dat gedaan daarna ben ik het eigenlijk beetje vergeten. Mijn excuses ervoor.

Maandag: Vandaag heb ik echt zin om te sporten. Heb zin in mijn week en ga er gewoon helemaal voor. Vandaag heb ik gesport met Maayke eerst wat cardio daarna kracht en ik heb mee gedaan aan buikspier kwartier. Ga je samen in een groep kwartier lang je buikspieren trainen met oefeningen. Na sporten voel ik me heerlijk. Lekker fit, vooral na het douchen voelde ik me voldaan. Naast het sporten heb ik ook plannen gemaakt met Helmi (vriendin) om donderdag middag te gaan zwemmen, daar wordt ik al helemaal blij van. Mijn week kan niet meer stuk!20160530_191718

Dinsdag: Vandaag ging mijn wekker al vroeg om te gaan sporten. Eerlijk gezegd vind ik het niet eens zo erg. Ik heb zin om te gaan, en keertje iets te doen zonder dat ik er 1 2 3 mee stop. Helaas moest ik wel alleen sporten maar vooruit dan maar. Ik was verbaast hoeveel mensen er in de ochtend rond lopen om te sporten. Ik had het niet zo druk verwacht. Ik heb heerlijk eerst 20 minuten interval op de loopband gedaan, daarna nog 20 minuten op AMT. Het zweet stond op mijn rug maar dat geeft zo’n lekker gevoel, gevoel dat je iets doet en ook echt voor gaat. Uiteindelijk heb ik ook nog wat kracht oefeningen gedaan en uit gefietst.

Snapchat-6903031968775500985

woensdag: Vandaag heb ik eerlijk gezegd niet zoveel zin om te sporten. Ik moet namelijk werken van 12 tot 6 achter de informatie balie bij de jumbo. Daarna nog koken want me ouders waren allebei weg en dan vervolgens nog sporten. Maar ik ben alsnog gegaan,  samen met Maayke. We hebben eerst 15 min cardio gedaan daarna buikspier kwartiertje en nog wat kracht training. Klink alsof het kort tijd was maar uit eindelijk waren we langer dan één uur bezig.

Donderdag: Vandaag ga ik zwemmen! Ik heb er echt zo veel zin dat ik niet meer kan wachten. Vroeger was ik een echte waterrat, eigenlijk nog steeds wel maar ik zweem niet meer zoveel als vroeger. Vroeger zat ik op reddingsbrigade, ik heb daarom ook iets van 12 zwemdiploma’s. Wat is zwemmen zwaar geworden. 1 uur lang baantjes zwemmen, ben echt niet meer gewend. Was wel lekker om weer in water te zijn. Ik denk dat ik wel vol hou als ik elke week 1 a 2 keer ga zwemmen.

vrijdag: Vandaag ga ik weer gezellig sporten met Maayke. We gaan sporten van 9 tot 10. Eigenlijk heb ik er helemaal geen zin in, zo vroeg opstaan straks werken nog van 12 tot 5 en daarna bever kampje. Maar ik ben wel gegaan. We hebben eerst cardio gedaan, daarna zijn we naar kracht toe verhuisd en mee gedaan aan buikspier kwartier, afloop nog uitgelopen op de loopband.

Zaterdag: Enige dag dat ik niet ga sporten omdat er ook geen mogelijkheid voor is. Heb eerst scouting en dan werken tot 6 uur. Helaas gaat de sportschool al om 5 uur dicht.

Zondag: Wat heb ik geen zin om te sporten. Ben super moe nog van druk weekend maar ook week. Ik ben bang dat het hem vandaag gewoon niet gaat worden en daar baal ik enorm van. Want wil gewoon mijn week afmaken, maar me lichaam heeft ook rust nodig. Ik ben wel trots al dat ik hele midweek heb volgehouden. Één ding is zeker, morgen ga ik wel weer gewoon met Maayke sporten.

Zoals jullie in het stukje van zondag leest zie je dat ik er niet in geslaagd ben om het één week vol te houden. Het voelt niet lekker dat het me niet gelukt is. Had het zo graag af gemaakt. Maar ook al heb ik het niet gehaald toch ben ik van plan om dit door te zetten. Ik ga van maandag tot vrijdag elke dag sporten 1 uur lang sporten. Zaterdag en zondag neem ik mijn rust. Ik ga dit eerst voor nog 3 weken uitproberen. Want merk nu al aan me lichaam door gezonder te eten, alleen water te drinken en te sporten dat kleding lekkerder gaat zitten en dat motiveert mij om door te gaan. Ooit op een dag kom ik er wel, moet alleen hard voor werken maar dat heb ik er voor over.

Ik ga mijn kilo’s niet verliezen. Ik ga ze voor eens en altijd kwijtraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s