Review tweexy

Vandaag heb ik een review over tweexy.  Ik weet niet zo goed hoe ik het moet noemen dus ik noem het maar een nagellak houder. De nagellak houder kwam ik tegen in de kapsalon waar mijn moeder altijd shampoo haalt voor me oma. Ik wist dat het een hele trend is op internet dus ik wilde het zelf ook uit testen. De prijs viel mij ook wel mee 12,50. De kleur van mijn nagellak houder is roze. Hij is te bestellen bij Amazon.com voor 13 euro.

Eerste indruk: Het nagellak flesjes zit er goed in vast. In de binnenkant van de houder  zitten ook van die bultjes waardoor de nagellak goed blijft staan. eventjes wennen om me nagels te lakken maar ging prima. Het zit ook niet vervelend, is eigenlijk alsof je een ring om heb.  Nadelen is als je de andere hand wilt lakken moet je het nagellak houder wel verplaatsen naar de andere hand.Ook is het best een groot lomp ding, dus opruimen ervan en ergens netjes neerleggen gaat niet zo goed.

De tweexy heb je ik 3 verschillende kleuren, ik heb voor de knal roze gekozen maar je hebt ook nog blauw en mint groen. Tweexy zit verpakt in een plastic doosje, met witte letters. Ook zit er een stikker erop met ‘the orginal tweexy’. Aan de zijkant van de verpakking staat waar je allemaal kan gebruiken. Op school, in de gym, in je bed, in bad of zwembad, op de bank of in de auto, op kantoor en op het strand. Lijkt mij persoonlijk beetje gek op in de sportschool je nagels te lakken, of in het zwembad. Maar is nu wel mogelijk. Op de achterkant van de verpakking staat nogmaals uitleg hoe je de nagellak houder gebruikt.

tweexy-in-bonbon-pink-comes-in-luxury-packaging

Ik weet niet of ik elke keer deze nagellak houder zal gebruiken. Want als ik thuis zit achter mijn bureau vind ik het een beetje onzin. Voor de rest vind ik het prima houder. Prijs vind ik aardig. Ik weet niet of ik hem zo snel zal aanraden, het is een leuk hebben ding als je nagellak lief hebber bent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s