Review L’anza Color care shampoo

Eigenlijk is dit niet een echte review omdat ik deze shampoo al bijna 1 jaar wekelijks gebruik. Maar toch wil ik mijn mening over de shampoo en conditioner vertellen aan jullie.

Aller eerst, ik was mijn haar 1 keer in de week. Vaak op Zondag. Waarom ik dit doe is omdat het beter is voor je hoofdhuid en talgklieren. (Ik zal een aparte blog hierover maken.)

Ik gebruik de L’anza color shampoo. L’anza is een exclusief kappers merk en ook alleen te koop in kapsalons. Het is een merk wat over is gewaaid uit Amerika. L’anza staat bekend om dat ze alleen maar natuurlijke producten gebruiken. Zelfs de flacons worden gerecycled. Ook gebruik L’anza geen parabeen en sulfaatvrij.
In de colour shampoo zitten allemaal kleine onderdeeltjes van bloemen, de onderdeeltjes zorgen ervoor dat de kleur langer en mooier blijft in het haar. Mijn haar is geverfd dus past de shampoo perfect bij mijn haar.

De shampoo heeft een chic flacon. Rode dop, rode letters duidelijk dat het een color shampoo is. De geur van de shampoo vind ik heerlijk. Het ruikt heerlijk naar bloemen.Nog een plus punt is dat de shampoo langer mee gaat dan eentje van de drogisterij. Je hoeft namelijk maar een klein drupje te gebruiken. (20 euro cent.) Dat goed opschuimen tussen je handen en je kan je hele haar ermee wassen.
Enige nadelen zijn wel, je kan alleen L’anza producten bij een kapsalons kopen. Ook zijn er vaak maar 1 à 2 in een drop/stad te vinden omdat het een exclusief merk is. Ook zijn de shampoo best prijzig. Je betaalt voor shampoo en conditioner al meer dan  €20,- per flacon. Andere nadeel is ook je hoeft maar een klein beetje shampoo te gebruiken. Maar als je het uit de flacon haalt krijg je altijd 3x zoveel eruit dan dat je eigenlijk wilt.

shampoo

 

De conditioner is geweldig voor droog en stug haar. Voor dat ik deze conditioner gebruikten was mij haar aardig droog. Maar nu zeker niet meer. Ik gebruik het niet elke week. Vaak om de week. Dan doe ik de ene week een conditioner en de andere week een olie. Wat fijn is aan de L’anza conditioner is dat je haar niet vet er van wordt. Veel mensen zeggen altijd ‘ik gebruik geen conditioner, daar wordt mijn haar vettig van.’ nou van deze niet. Het verzorgt het haar goed. Je moet het wel goed uitspoelen. Het flacon is net zoals bij de shampoo heel chic. Rode dop, rode letters. De geur van de conditioner is het zelfde als de shampoo.

conditioner.png

Hoe ik zo bij merk L’anza ben gekomen is omdat bij mijn oude stage adres waar ik voor school stage moest lopen werkte ze met dit merk. Ik heb cursussen gehad over het merk, wat er allemaal in zit en hoe het nou eigenlijk werkt. Want ze hebben veel meer dan alleen de color shampoo. In totaal hebben ze 9 verschillende shampoos en conditioners. Ook hebben ze 2 soorten treatments. Het is nu niet zo dat ik een verkoop praatje aan het houden ben van hoe geweldig het product nu eigenlijk is. Maar ik merk wel echt een verschil tussen de kappers shampoos en de shampoos die je bij een drogist koopt. Ik merk ook wel het verschil tussen Keune en L’anza. Keune werk ik mee op school dus van daar dat ik daarmee ervaring heb.

Dus als jij denk ja ik wil geld uit geven voor goed kappers product is L’anza zeker iets om uit te proberen.

Geplaatst in: hair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s