Mijn M.A.C. stash

M.A.C. wie kent dat merk nou niet? Het is één van de gewildste merk op dit moment en volgens mij altijd. Iedereen die iets met beauty doet heeft te minsten één lippenstift in haar stash zitten.

In totaal heb ik 8 producten van M.A.C, ik vind dat nog wel mee vallen en wil er nog veel meer! Maar één nadeel aan M.A.C het is best prijzig. Ik heb wel echt gespaard om deze producten te kunnen kopen. Wat ik het leukste vind van M.A.C. is dat ze elk jaar een nieuwe viva glam hebben. Het is echt een collectors item, en daarom koop ik elk jaar een nieuw. Nog een reden waarom ik viva glam koop is omdat de opbrengt van alle lippenstiften die worden verkocht gaat naar het M.A.C. aids fonds ter ondersteuning van de strijd tegen hiv/aids. Mijn eerste M.A.C product was dan ook een viva glam gekocht in Antwerpen.

Oogschaduw, ik heb maar één oogschaduw doosje in de kleur ‘all that glitters, veluxe pearl’. Ik kocht dit doosje op mijn 15. Toen wist ik nog niet echt welke kleuren mij het beste staan, en hoe ik goed make-up moest aanbrengen. De verkoopster heeft mij deze geadviseerd, omdat deze kleur oogschaduw goed de kleur van mijn ogen laat uitkomen. De oogschaduw is een mooie champagne kleur en heeft een warme ondertoon. De pigment van deze oogschaduw is ook super, je hebt niet veel nodig en zit er al goed op. Deze oogschaduw kost 17,50 en is te koop bij http://www.maccosmetics.nl

IMG-20160529-WA0002

Pigment, net zoals de oogschaduw heb ik ook maar één flesje van. De kleur van pigment is ‘pure white’. Eerlijk gezegd weet ik niet waarom ik dit product heb gekocht. Ik gebruik het nooit en was best wel prijzig. Ook weet ik niet zo goed hoe ik het moet gebruiken. Sommige mensen zeggen dat je er nog een vloeibaar product er bij moet doen zodat de kleur goed zichtbaar is. Potje pigment kost €22,00 en is te koop bij http://www.maccosmetics.nl

Lip potlood, van M.A.C. heb ik 2 lip potloden in de kleur ‘nightmoth’ en in de kleur ‘Dynamo’. Nightmoth is een hele diepe paarse kleur. Deze lipkleur is perfect voor de trend van nu. Erg fijn aan te brengen. Ik combineer deze kleur met donkere lippenstiften. Soms draag ik deze lip potlood ook zonder lipstick. Deze lip potlood kost 15,50 en is te koop bij http://www.maccosmetics.nl. Dynamo is een Pro longwear lip pencil. De kleur is vel roze, echt een opvallende kleur. Dit potlood heb ik gekocht toen ik vorige jaar in Londen was met kerst. Het potlood brengt fijn aan en vervaagd amper. Deze lip potlood kost 19,00 en is te koop bij http://www.maccosmetics.nl.

IMG-20160529-WA0007

bovenste kleur is Nightmoth en de onderste ‘roze’ kleur is Dynamo

Lipstick, wat ik al hiervoor zei ‘iedereen die iets met beauty doet heeft minsten één M.A.C lipstick.’ Dus ik natuurlijk ook. In totaal heb ik er 4 waarvan er drie lipsticks viva glam zijn. In mijn blog 5 favoriete lippenstiften zitten 2 tussen van M.A.C. Ik vind de lippenstiften heel fijn omdat ze goed gepigmenteerd zijn en fijn aan te brengen is. De kleuren die ik heb zijn ‘viva glam Miley Cyrus’ ‘viva glam Ariana Grande’ ‘viva glam Rihanna’ en ‘matte no faux pas’. Helaas zijn 3 van deze lippenstiften niet meer te koop. Enige die je nog kan kopen is de viva glam van Ariana Grande. Ariana is een donker paarse kleur met een koele ondertoon. Het is een heftige kleur waar je zeker eventjes aan moet wennen. Persoonlijk denk ik ook niet dat die iedereen goed zal staan. Ik combineer deze lippenstift met de Nightmoth lip potlood. Deze lipstick kost €19,50 en is te koop bij http://www.maccosmetics.nl. Elk jaar kosten ze geloof ik €19,50. Viva glam Miley Cyrus is een frisse knal roze kleur met ook een koele ondertoon. Weer een kleur waar je zeker aan moet wennen op het begin maar staat iedereen wel leuk voor in de zomer. Viva glam Rihanna is een diep rode kleur met subtiele glittertjes erin. Perfect voor met kerst of gala. Matte No faux pas is wat de naam al zegt een matte kleur. Hij is roze met weer een koele ondertoon. Ik combineer deze kleur met de Dynamo lip potlood. Deze lippenstift heb ik samen met Dynamo lip potlood  gekocht in London.

Foto: Ariana, Miley, matte no faux pas en Rihanna

Dit was mijn M.A.C. stash, hebben jullie nog producten in jullie stash zitten waarvan je zegt ‘Sanne die moet je echt hebben’ laat het dan weten, ben altijd opzoek naar nieuwe super producten. Het maakt niet uit of van lippenstiften tot oogschaduw, poeders tot foundation is, ik wil alles proberen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te lezen en tot Dinsdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s