Review parfum, Burberry the beat

Burberry the beat for women is een heeft een heerlijke bloemgeur, maar niet te overdreven. De geur heeft wel iets stoer maar ook vrouwelijk. Wat Burberry ook zegt ‘ Een combinatie van Britse elegantie gemixt met rock.’ En daar heeft Burberry zeker gelijk in. De geur is een eau de toilette dat houdt in dat de geur minder geurbestand delen heeft dan een parfum en eau de parfum.

Het uiterlijk van het flesje is anders dan de meeste Burberry geuren. Meestal gebruik Burberry altijd wel zijn bekende strepen, rood, wit en zwart. Maar deze fles heeft witte strepen en een wat rondere uitstraling. De dop van de fles is wit, op de foto lijkt die zilver maar dat komt door de licht weerkaatsing . Het flesje zelf heeft een spraymondje wat ik persoonlijk wel erg fijn vind bij een parfum. Aan de zijkant van het flesje hangt er een touwtje aan met een metal stukje waar Burberry op staat. Zelf vind ik het niet erg mooi bij het flesje staan. Zou mooier vinden als het touwtje er niet bij gezetten had.

burberry the beat

Ingrediënten lijst: Met hartnoten van ceylon thee, iris, wilde hyacint, bergamot, roze peper, mandarijn, witte musk, cederhout en exotische gember.

Als ik op internet kijk naar de prijs is het heel verschillend voor de 50ml. Zo is die bij Bol.com 63,80 en bij Burberry zelf 66,00 en bij Douglas 61,20. Dus als je hem lekker vind ruiken en je wilt hem aanschaffen kijk eerst goed waar die goedkoper is voordat je zo de hoofdprijs betaalt.

Ik vind het een lekkere geur een zeker een aanrader aan iedereen. Test hem wel eerst op je eigen huid of de geur ook bij jou past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s