Top 5 favoriete lippenstiften

Van alle lippenstiften die ik heb ben ik gaan kijken, welke draag ik veel? en welke vind ik echt het mooiste. Dus hierbij mijn top 5 favoriete lippenstiften.

Op nummer 5 staat ~ Kiko, Luscious punk satin lipstick 04 ~ Het is een mooie diep paarse kleur. Bij het aanbrengen wordt die alleen wel iets lichter, meer een paars/roze kleur. Er zitten ook kleine subtiele glittertjes in. Nadeel eraan is dat je de glittertjes wel beetje voelt als je met je lippen over elkaar gaat. De lipstick is prettig aanbrengen. Ook heeft de lippenstift een mooie verpakking. De voorkant is vrij basic maar de achterkant ziet er uit als een soort jasje. (Of als een cannoli) Het was eventjes zoeken hoe je de lippenstift open, je moet namelijk die bovenkant naar beneden duwen en dan komt die uit het jasje. Ik durf niet te zeggen hoe duur die is, ik heb hem namelijk in Engeland gekocht. Op de website staat  £ 7,90 pond omgerekend is dat 10,02.

 

Op nummer 4 staat ~ Golden Rose, Ultra rich color lipstick 44 ~ Is een mooie oud roze matte kleur. Kleur die denk ik bijna iedereen wel kan hebben. Bij aanbrengen van de kleur blijft die het zelfde.De lippenstift brengt makkelijk aan.  Het flacon is wat minder, het is een gewoon doorsnede flacon met gouden details.  De prijs van deze lippenstift is 12,95 en is te bestellen bij Bol.com. (Het product heeft daar een andere verpakking dan dat ik heb)

IMG-20160510-WA0007

Op nummer 3 staat ~ M.A.C., Viva glam Rihanna  ~ Het is een mooie knallende glanzende rode kleur. Het is een lipkleur die Rihanna heeft bedacht en ontworpen. De lippenstift is fijn aan te brengen. De verpakking is speciaal voor de M.A.C. lippenstiften omdat ze eigenlijk altijd classic zwarten flacons hebben maar speciaal voor deze lippenstift hebben ze een matte roden flacon gemaakt. Met zwart staat er M.A.C. op de flacon. Als je de dop ervan af haalt zie je dat er op de binnenkant van de lippenstift Rihanna handtekening staat. Helaas is deze niet meer te koop, M.A.C. heeft elk jaar een nieuwe viva glam, dit jaar is Ariana Grande aan de beurt.

IMG-20160510-WA0010

Op nummer 2 staat ~ Max factor, Mulberry 685  ~ Is een mooie donker paarse kleur. Bij het aanbrengen wordt komt er iets meer rood bij maar blijft een mooie donkere kleur, helemaal de kleur van nu. Ik combineer deze lippenstift met een lip potlood van Mac factor, 06 Mauve Moment. (Of hoe Mac factor zelf mooi zegt ‘lippen konturenstift’) De lippenstift is fijn aan te brengen. De flacon van de lippenstift is niet erg bijzonder. Hij is helemaal goud met aan de onderkant de kleur van je lippenstift. De prijs van deze lippenstift is 13,99 en is te koop bij Bol.com, Wehkamp.nl, kruidvat en etos.

IMG-20160510-WA0008

Op nummer 1 staat ~ M.A.C., Matte no faux pas ~ Dit is mijn favoriet kleur omdat het een knallende roze kleur en matte. De lippenstift is erg fijn aan te brengen.  Ik combineer deze lippenstift met een pro longerwear lip pencil van M.A.C, Dynamo. Het flacon is super leuk, hij is standaard zwart net zo als de rest van de flacons van M.A.C. maar deze heeft allemaal kleine glittertjes erop zitten. Dat komt omdat het onderdeel is van de M.A.C. kerst collectie. De lippenstift was ook erg gewild want heb de kleur gekocht toen ik in Engeland was, ben wel 10 verschillende M.A.C. store in gegaan om deze lippenstift te kopen.  Helaas net zoals de andere M.A.C. lippenstift is deze niet meer te koop. IMG-20160510-WA0020

Ik heb ook nog voor swatch van elke lippenstift gemaakt. Helaas heb ik zie niet op volgorde gedaan. Van boven naar beneden: M.A.C. Matte no faux pas, M.A.C. Viva glam Rihanna, Golden roze Ultra Rich color lipstick  44, Max Factor Mulberry 685, Kiko Luscious punk satin lipstick 04.IMG-20160510-WA0027

 

5 gedachtes over “Top 5 favoriete lippenstiften

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s